Åldersbeständigt

 

Hållbart och beständigt livet ut

ROCKWOOL stenullisolering är robust och hållbar. Produkterna förändras inte över tid utan bibehåller sina egenskaper och sin prestanda under byggnadens hela livslängd, minst 60 år. Det gör vår stenullsisolering till en investering som är ekonomiskt hållbar på lång sikt.

7 strengths of stone - Durability
Video thumbnail 7sos landing pages

Se filmen och lär dig mer om hållbara produkter

Visste du att stenull är lätt att installera, robust och hållbar i över 60 år

Rock, Stone, Nature,

Hållbara städer för en hållbar framtid

Urbaniseringen innebär stora belastningar på befintlig infrastruktur, ökade energiresurser och slitage på miljön. Utmaningen är att bygga hållbara städer som är funktionella och behagliga för de som bor där – nu och i framtiden.

Byggnader representerar ett stort värde för samhället, och det finns kostnader som är betydande och förknippade med att ett byggnad skall hålla hela sin livslängd. En hållbart byggande kommer att bestå av hållbara lösningar och har låga driftskostnader.

Detta bidrar isolering från ROCKWOOL med:

Förnybar energi dvs god isolering ger energibesparingar hela byggnadens livslängd. Vi testade isolering som har byggts upp för över 60 år sedan, och vi är stolta över att notera att isoleringen har samma kvalitet som när den installerades. Vår isolering garanterar energibesparingar hela byggnadens livslängd.

Underhållfri lösning:

Isolering från ROCKWOOL behöver inte bytas ut - den innebär att byggnaden får lång kvalitativ livstid. Många andra lösningar som syftar till att att spara energi eller förse byggnaden med förnybar energi, behöver bytas ut flera gånger under byggnadens livslängd.sparingar hela byggnadens livslängd. Vi testade isolering som har byggts upp för över 60 år sedan, och vi är stolta över att notera att isoleringen har samma kvalitet som när den installerades. Vår isolering garanterar energibesparingar hela byggnadens livslängd.

 

EPD miljödeklaration ?

Se och lär dig mer om 7 styrkor i sten

Swipa för att se alla filmer > >

Visste du att isoleringen från ROCKWOOL under sin normala livslängd sparar in 100-130 gånger så mycket energi och CO2 som används vid tillverkningen.