Estetisk

Säkerhet som tillgodoser design 

ROCKWOOL stenullisolering finns i ett brett sortiment med olika produkter och storlekar. Den kan skäras till önskad storlek, vilket innebär att du aldrig behöver kompromissa med komfort eller säkerhet för att tillgodose design och utseende.

7 strengths of stone - Aesthetics
Video thumbnail 7sos landing pages

Se filmen och lär dig mer om hur våra produkter anpassas till design

Visste du att stenull är ???

City, Building, Urban, Greenery, Plants

Byggnadens estetiska uttryck behöver inte äventyra prestandan

När människor lever och arbetar i estetiskt tilltalande utrymmen känner de sig bekväma och motiverade. Miljöer där människor njuter av att spendera sin tid kan förbättra den sociala sammanhållningen och göra hela områden säkrare och mer hälsosamma. För att skapa inspirerande byggnader behöver arkitekter flexibla och mångsidiga material som kan göra vackra rum till verklighet för människor oavsett var de bor. 


ROCKWOOL produkter besitter en kombination av estetik och hög prestanda. Därför kan vi hjälpa till att skapa dessa harmoniska utrymmen som också skyddar och främjar brandsäkerhet, har hög  akustisk- och termisk prestanda samt är hållbara och återvinningsbara. Vi har utnyttjat stenens naturliga skönhet och anpassningsförmåga för att göra det enkelt för arkitekter att designa och anpassa sina idéer i ett nästan obegränsat utbud av färger och former.

Se och lär dig mer om 7 styrkor i sten

Swipa för att se alla filmer > >

Visste du att isoleringen från ROCKWOOL under sin normala livslängd sparar in 100-130 gånger så mycket energi och CO2 som används vid tillverkningen.