Oystein Olsen

Oystein Olsen, Operations Supervisor, ROCKWOOL Nordics

"När jag först började på ROCKWOOL Nordics hade jag inte ansökt av någon särskild anledning förutom att jag verkligen behövde ett jobb just då. Nästan två årtionden senare är jag väldigt glad att jag fick chansen att göra min karriär inom ROCKWOOL koncernen."

"ROCKWOOL koncernen har satsat på mig mer än en gång. De har fortsatt att göra det genom att tro på mig och ge mig möjlighet att gå vidare inom organisationen och göra en karriär utifrån det jobb jag sökte för cirka två årtionden sedan. I dag har jag nått en position som Operations Supervisor och har en mängd olika arbetsuppgifter och ansvarsområden."

"Jag tycker om att leta efter möjligheter att förbättra och öka vår produktion. Mitt mål är nu att bidra till en effektivare och billigare produktion när det gäller råvaror, personal och utrustning. I min roll som Operations Supervisor vill jag se till att vår effektivitet sticker ut i varje del av produktionsprocessen och bidrar till att ta ROCKWOOL koncernen till nästa nivå."

Oystein Olsen började på ROCKWOOL Nordics i Norge 1994. Han arbetar vid företagets fabrik i Moss, där han fungerar som chef för dagdriften.