Sök nu och frigör din inneboende kraft

När du söker ett jobb hos ROCKWOOL Group kan du vara säker på att din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt och opartiskt.

Under rekryterings- och urvalsprocessen använder vi en kombination av utvärderingsverktyg och personliga intervjuer för att säkerställa att du är rätt person för jobbet du söker. Vi tar aldrig ut någon avgift för ansökan, behandling av ansökan eller utbildning i något steg av rekryteringsprocessen.

Start och övervägande

Rekryteringsprocessen startar när du har lämnat in din ansökan online och fått en bekräftelse.

Baserat på din ansökan kommer vi att noga utvärdera om dina kunskaper och din expertis stämmer med kraven för tjänsten. Vi strävar efter att svara dig snarast möjligt efter att du har ansökt. Det är dock mycket viktigt för oss att läsa genom alla ansökningar noga så ha tålamod med oss om det tar tid innan vi svarar.

Intervjuer

Intervjuerna kommer att fokusera på din personlighet, kunskaper och förmågor och är en möjlighet för dig att visa hur du arbetar, vad du hittills har uppnått och presentera dig själv. Intervjuerna är även en viktig möjlighet för dig att lära dig mer om tjänsten och företaget. Intervjuerna kommer även att fokusera på dina ambitioner och dina förväntningar på oss som en arbetsplats.

Vi kommer även att fokusera på de specifika kunskaper och egenskaper som krävs för tjänsten. I vissa fall kommer vi att presentera en liten uppgift under intervjuerna.

Utvärdering

I urvalsprocessen kan vi använda onlineutvärderingsverktyg för att försöka få en objektiv bild av din logiska kompetens och personliga egenskaper baserat på dina reaktioner på exempel från verkliga livet.

Referenskontroll

Vi kommer att be dina referenser att svara på frågor om dina tidigare arbetsprestationer, din kompetens och ditt agerande på arbetet.

Urvalsbeslut och erbjudande

Vi kommer att välja ut den sökande som är bäst kvalificerad för tjänsten och fatta det slutliga anställningsbeslutet. Den sökande får ett anställningserbjudande och vi förtydligar eller svarar på eventuella frågor.

Om du inte lyckas ska du inte tappa tålamodet, dina kvalifikationer kan stämma perfekt med en ledig tjänst i framtiden. Vi uppmanar alla tidigare sökanden att ofta kontrollera webbsidan för nya karriärmöjligheter.