Nyheter og presse

Nyheter

Våra senaste nyheter

Typ

Varumärke

När

Inget resultat

Big Picture Mountain
Panorama rocky mountain at sunset in Slovakia
Pressmedelande
28 sep 2018

ROCKWOOL i samarbete med Ragn-Sells för ökad återvinning inom byggindustrin

35% av det globala restavfallet kommer från byggindustrin. Det är ohållbart och vi måste agera för en förändring. Det menar isoleringsföretaget ROCKWOOL och miljöföretaget Ragn-Sells. Nu samarbetar de för en mer hållbar byggindustri. ”Vi kommer börja ta tillbaka överbliven stenull från byggprojekt och återvinna det till nya produkter” berättar Jonas Zacharoff, Business Director ROCKWOOL, Sverige.

Läs mer
ROCKWOOL
Pressmedelande
05 sep 2018

Spektakulärt KL-träprojekt väljer ROCKWOOL

Lokalproducerad arkitektur i världsklass. Så kan ett av landets mest spektakulära byggprojekt just nu beskrivas. Det handlar om BRF Glitne, ett projekt i trästomme som byggs ovanpå en galleria i centrala Umeå. - Hållbara material och modern arkitektur när det är som bäst, kommenterar Mats Håkansson, Platschef hos byggherren Balticgruppen.

Läs mer
ROCKWOOL
People outdoor
Two generation of Businessmen talking. Train. Station.
Pressmedelande
19 jun 2018

Renovering på semestern kan få dig att må bättre

Ska du också renovera i sommar? Då är du inte ensam. Enligt en undersökning som ROCKWOOL har gjort ihop med analysföretaget A&B Analyse kommer hälften av svenska husägare som renoverar att göra det under just semestern. Men släpp det dåliga samvetet, renovering kan vara välgörande. - Under rätt förutsättningar kan det bidra till att man återhämtar sig snabbare, kommenterar stressforskare Dan Hasson, verksam vid Karolinska institutet i Stockholm.

Läs mer
ROCKWOOL
Ladda ner mer
Employee Denmark, Nilüfer Sahin, press release, news

Nilüfer Sahin

Nordic Communications Manager,
ROCKWOOL A/S

Produkter från ROCKWOOL förbättrar miljön och livskvalitén för miljoner människor över hela världen.